Succesverhalen

Succesverhalen!

Hieronder een greep uit de verhalen van de mensen die mee hebben gedaan met het 1 op 1 coachingstraject

Het succesverhaal van Arjen en Laura over coachingstraject.

Doen wat nodig is en consequent zijn is belangrijk. Jullie hebben laten zien dat jullie dit kunnen. Daar profiteren jullie nu van met super resultaat. Goed gedaan!

We kregen Faya als 8 weken oude pup van een boerderij en waren meteen verkocht! Faya is een kruising friese stabij x kooiker hond. Al snel kwamen we er achter dat het een pittige dame was maar super leergierig. We zijn op puppycursus geweest hebben haar goed laten socialiseren en dachten dat het scherpe randje er met de tijd wel af zou gaan.. niet dus.. Faya is een erg eenkennig hondje ze is vooral op het vrouwtje gericht is wel gek met het baasje maar toch anders. Toen mijn man niet goed in zijn vel kwam te zitten en daardoor thuis was kreeg Faya steeds meer streken ze probeerde vooral mijn man heel erg uit dit uitte zich vooral in overmatig blaffen, niet willen komen met roepen, in de kleding happen, continu spelen en anders je daar toe dwingen.. wij probeerden consequent te zijn maar dit werkte niet voldoende. Ik volgde Eddy al een tijdje op facebook en vond zijn manier van werken er prettig. We zijn begin van het jaar bij Eddy op bezoek geweest en al snel was duidelijk dat er echt iets moest veranderen Faya was zelf de leiding gaan nemen en was continu opgewonden.

We hebben met Eddy een plan opgesteld en zijn van start gegaan eerst met de roedelleiders regels en Eddy is een aantal.keer bij ons thuis geweest en ook hebben we coach gesprekken gehad die echt een eye-opener zijn op persoonlijk vlak. Wij waren erg verbaasd hoe snel we resultaat hadden!

We hadden vooral de opdracht gekregen Faya pschygelogisch en lichamelijk meer uit te dagen dit hebben we gedaan veel langere wandelingen, spelletjes tijdens het loslopen en ook binnenshuis spelletjes spelen. En vooral heel consequent ze had gewoon begrenzing nodig in de mand is in de mand klaar.
Het klinkt misschien raar maar we hebben echt een hele andere hond gekregen ze had altijd de bijnaam Terror maar die is al lang niet meer van toepassing haha. We genoten altijd al van haar maar het is nu echt een genot om met haar bezig te zijn en om haar om ons heen te hebben!
We zijn erg blij dat Eddy ons heeft laten zien dat je eigen mindset erg belangrijk is, wat je doorgeeft krijg je terug.

Ik kan Eddy en zijn methode iedereen aanraden als je zelf bereid bent wat te veranderen in combinatie met de juiste hulp (Eddy) komt het helemaal goed!

Groetjes Arjen en Laura

Het succesverhaal van Sandra en Nyssa over het coachingstraject.

Toen Sandra bij ons kwam voor een intake gesprek heeft ze laten zien dat haar hart op de juiste plek zit. Maar tevens wist ze ook dat de problemen waar ze tegen aan liep opgelost moesten worden en dat de problemen niet zozeer bij haar hond Nyssa lag, maar bij haar zelf.
En erkennen dat niet alles alleen maar bij de hond ligt, maar ook zeker bij jezelf kan liggen is een grote stap.

Ze wist heel goed dat veel probleemgedragingen van Nyssa bij Sandra zelf vandaan kwam. Tijdens een 1 op 1 coachingstraject zijn we hier mee aan de slag gegaan. En met fantastisch resultaat! Per week zagen we haar en Nyssa groeien, waardoor de problemen snel minder werden. We hebben dan ook gewerkt aan verschillende doelen voor zowel Sandra als Nyssa. En dit heeft gezorgd voor een enorme groei voor zowel Sandra als Nyssa.

Lees hieronder het verhaal van Sandra.

2 maanden geleden kwam ik bij jou om te werken aan de reactiviteit van mijn hond.
Ondanks dat ik zelf al wel begreep dat het niet aan haar lag maar grotendeels bij mij, kwam ik maar niet verder.
Jij hebt mij laten zien hoe ik er beter voor haar kan zijn door eerst aan mijzelf te werken.
Waar er een paar maanden geleden naar elke voorbijgaande hond geblaft moest worden kunnen we nu 8 van de 10 in rust passeren.
We zijn er nog niet helemaal maar ik heb zeker alle tools in huis om in de toekomst 10 van de 10 honden in rust te kunnen passeren.

Heel erg bedankt! En we hebben nog contact.

Groetjes,
Sandra en Nyssa

Het succesverhaal van Ria en Cheeta over het coachingstraject.
“Verandering vind plaats wanneer je ervoor kiest.”
Hier is ook Ria achter gekomen. Ria heeft samen met haar hond Cheeta afgelopen vrijdag de laatste afspraak gehad en het 1 op 1 coachingstraject geweldig afgesloten.
Van onzeker en angstige Ria naar rustig en zelfverzekerde Ria .
Het is dan ook geweldig om te zien hoe positief de hond hier op heeft gereageerd.

Lees hieronder haar verhaal.

Mijn belevingen met Eddy Eelsing.

Ik heet Ria Kok
Mijn Bouvier luistert naar de naam Cheetha.

Ik ging er heen omdat ik vond dat Cheetha omgevormd moest worden tot een sociale hond die gewoon langs andere soort genoten moest kunnen lopen.

Nou daar kwam ik achter
Het lag duidelijk aan mij: houding angst die ik 25 jaar opgespaard heb.

Was inderdaad waar.

Best confronterend.
Wel zeer leerzaam en nu ben ik blij gelukkig en vrij.

Was:
– Onzeker
– Niet stabiel
– Geen Leider
– Niet zelfverzekerd
– Ja ook angstig behoorlijk
– Geen goede houding
– Nam geen verantwoordelijkheid
– Zocht niet in oplossingen

Door in traject te gaan ging ik de confrontatie met mezelf aan
Was heftig en met ups en downs.

Door de fantastische ondersteuning van Eddy heb ik alle punten drastisch aangepakt.

Alle lof wat een geduld heeft Eddy met me gehad.

Heb heel veel geleerd over mezelf veel aantekeningen gemaakt
Zo weet ik nu hoe belangrijk het is om een goede mindset te hebben en op je houding te letten.

Om de verantwoordelijkheid voor je eigen hond te nemen, deed dit niet omdat ik van alle Honden houd.

Nu weet ik en heb ik geleerd dat ieder voor zijn eigen hond verantwoordelijk is.
Om niet te luisteren naar de verhalen in je hoofd, maar de realiteit niet te verliezen.
Niet te luisteren naar het reptielenbrein ( je zelf veilig willen voelen in de oude situatie blijven niet willen groeien)
En me zelf niet het slachtoffer te voelen want dat blijf als je de situaties niet aanpakt en dit geld voor alles in het Leven.
Willen groeien en niet stil blijven staan, dat is nu mijn doelstelling

Verdedig haar nu soms tot ergernis van de tegen partij.
En geloof me heb alle fases mee gemaakt wanhoop het niet willengeloven in de complete Metamorfose.

Ik heb het bereikt en ja ik ben op alle fronten veranderd
Door Eddy’s steun heb ik het bereikt en met de hulp van zijn Lieve Echtgenote.
Loop nu niet meer weg ga de honden niet meer uit de weg
Kan nu zelfs een praatje met andere honden eigenaren maken.
Angst Emotie zijn gevoelens die horen niet meer bij mij.
De comfortzone heb ik verlaten. Naar het reptielenbrein luister ik niet meer.
Gevaar zoek ik niet op maar weet nu het verschil.
Raad dit iederéén aan. Durf de situatie aan te pakken en je voelt je weer gelukkig vrij en je maatje ook.
Ook voor hulp voor jezelf ontwikkeling kun je bij hem terecht ook dat heb mogen ontvangen.
Ben zoveel rijker in alle opzichten
Cheetha en ik voelen en begrijpen elkaar nu veel beter.

Eddy bedankt dat je me zoveel over mezelf heb geleerd en zoveel meer.
Dat Cheetha terug vrolijk is
Dat ik mijn zelfvertrouwen zelfverzekerd rustiger minder angstig ben geworden
Ga jullie zeker van de ontwikkelingen op de hoogte houden.

Ria en Cheetha uit Deventer

Het succesverhaal van Mieke en Kerel over het coachingstraject.

Zoals je misschien wel weet zijn we ongeveer 2 maanden geleden begonnen met exclusieve 1 op 1 coachingstrajecten. Dit zijn speciale trajecten waarin we baas en hond compleet laten transformeren in relatief korte tijd waardoor resultaat enorm snel volgt.

Mieke is 1 van de hondeneigenaren die een coachingstraject gevolgd heeft. Ze heeft laten zien dat ze echt toegewijd aan de slag wou gaan en heeft dan ook voor duidelijke positieve verandering gezorgd!

Lees hieronder haar verhaal!

Sinds half juni volgen Kerel en ik het coachingstraject bij jou. Dit na aanleiding van een van de voorwaarden die ik opgelegd kreeg van de burgemeester nadat ik Kerel terug heb gekregen, deze is een half jaar geleden in beslag genomen geweest vanwege een bijtincident met een andere hond, dit was in de tijd dat Kerel nog bij mijn ex woonde, geen fijne situatie, een hond met twee bazen die niet op 1 lijn zitten. Sinds Kerel bij mij terug geplaatst is, is er sowieso al een heel stuk rust gekomen, veel meer duidelijkheid en ritme en regelmaat. Toch bleef er een soort rest-sh.t over waarvan ik niet wist wat ik er mee aan moest, denk hierbij aan claimgedrag wanneer er visite was, jatten van spullen, eten etc… Overdreven waaks, half in de vensterbank, wanneer er iemand voorbij loopt. Ik bleef behoorlijk onzeker tijdens het uitlaten met betrekking tot andere honden en vooral hun bazen, al ging het al een stuk beter sinds ik de gentle-leader gebruikte. Desalniettemin ging ik situaties uit de weg, koos de weg van de minste weerstand, met als motto “voorkomen is beter dan genezen” Ook was Kerel soms te opgewonden achter in de auto naar voorbijgangers en ook met het wachten aan de kant van de straat naar auto’s die voorbij reden. 1 keer schrok ik daar zo van dat ik hem op zijn sodemieter gaf, toen keek hij mij recht aan en het was of hij letterlijk aan mij vroeg “Hoé dan?!” Toen begreep ik dat ik te kort schoot, hem niet de juiste aanwijzingen gaf.

Tijd om jou te bellen, ik heb eens terug gekeken in mijn mail en sinds februari 2016 ben ik al ingeschreven voor de nieuwsbrief, ik heb me ingeschreven nadat ik je heldere positieve berichten met open mindset op Facebook tegen gekomen was. Dat was nog ver voor de tijd dat het bijtincident zou plaats vinden en ik wist dat ik je nodig zou gaan hebben. Om kort te gaan, what you see is what you get, in het echt geef je precies datgene weg wat ik via je site, Facebook en Youtube al had ontdekt. Erg fijn.

De week na de intake ben ik al begonnen elke dag wat aantekeningen te maken, bewustwording aan de hand van de algemene (roedel)regels. Tijdens de theoriemiddag kon ik me dus goed laten reflecteren, waarom doe ik dingen wel en waarom doe ik dingen niet, wat vind ik belangrijk in mijn leven en hoe integer ben ik naar mijzelf.. Best confronterend en zeer verhelderend, fijn om duidelijk te kunnen vernemen wat uit mezelf niet zie, ik was vertroebeld door allerlei gedachtes over mezelf en Kerel die me ervan weerhielden ontspannen en vrolijk en vol vertrouwen naar mezelf, anderen en vooral naar Kerel te zijn, terwijl Kerel ontzettend loyaal en geduldig naar mij is, liet ik het afweten. Met dat besef wilde ik met met alle liefde wijzer laten maken.

Conclusie was sowieso een ander wandelschema, met oog op dat ik lang van huis ben vanwege werk en voor het opbouwen van een band, ook de positie van Kerel ten aanzien van mij, het naast lopen, wachten, volgen, vrij en bovenal het passeren van andere honden en het geven van vertrouwen op de angstige momenten. Verder samen met hem fietsen, niet van te voren kunnen verzinnen hoe tof of dat dat is en bovendien lijkt Kerel wel gemaakt te zijn voor dit soort werk, heel blij mee !

Door de praktijkoefeningen in de daaropvolgende lessen heb ik goed kunnen ervaren hoe belangrijk mijn houding, gemoedstoestand en mindset is, daardoor hoef ik geen situaties uit de weg te gaan, maar heb ik de keus om het te doen zoals ikzelf wil, wat ik daarbij elke keer bedenk is “Hou het simpel!” “Gewoon gaan”
Ik sta steviger in mijn schoenen, duidelijker naar mijzelf, omgeving en de hond, integer zijn door prioriteiten te stellen, te plannen en dat daadwerkelijk uit te voeren. Ik heb geleerd dat ik op die manier resultaten behaal die ik never had kunnen verzinnen vooraf. Echt cool! Hierbij denk ik ook aan de 7 dagen baas en hond in balans challenge, niet gedacht dat ik dat nog eens ging doen..

Het allermooiste is de feedback die ik krijg van Kerel, ik weet nu zeker dat ik hem geef wat hij nodig heeft, door het beste uit mezelf te halen heb ik een rustige fijne hond, door zo door te gaan is elke dag een pretje.

Het succesverhaal van Ria en Mila over het coachingstraject.

Als we het hebben over Ria dan hebben we het over transformatie! Het verschil met toen ze contact opnam en hoe ze nu staat in het leven is daadwerkelijk een positieve verandering.
Ze is zelfverzekerder geworden, meer vertrouwen gekregen, weet grenzen aan te geven en ze doet meer dingen in haar leven die voor haar belangrijk zijn.
En dit heeft ervoor gezorgd dat ze lekkerder en krachtiger in haar vel ging zitten. 

En omdat ze nu lekkerder in haar vel zit, is de band tussen Ria en Mila alleen maar verbetert en sterker geworden.
Ze hebben nu meer contact tijdens de wandeling aan de lijn en los van de lijn, ze luistert beter en het uitvallen is een stuk minder geworden. Helaas kon ze dit door omstandigheden nog net niet genoeg oefenen, maar hier kan ze nu zelf de puntjes op de i gaan zetten.

Ria je hebt laten zien dat je met 100% toewijding aan de slag bent gegaan en het resultaat mag er zijn!
Super goed gedaan en we houden contact.

Een aantal weken geleden heb ik contact opgenomen met Eddy en hebben we afgesproken om het 1 op 1 transformatie traject in te gaan voor mij en Mila.
Reden hiervoor was dat ze uitviel naar andere honden en geen leiding kreeg van mij.
Ik heb hier veel van opgestoken…in die zin dat ik werd aangezet door Eddy om ook met een andere blik naar mijzelf te kijken en na te denken hoe ik in het leven stond.
Ben hier door sterker geworden en dat heeft zn weerslag op Mila.
Ze krijgt nu duidelijkheid van mij en ze heeft hierdoor meer aandacht voor mij.

Wat betreft het uitvallen….daar werken wij aan en dat gaat zeker goed komen. We komen immers niet elke dag honden tegen.
Weet inmiddels ook dat dit tijd kost en heb nu ook de rust om daar mee bezig te gaan.
Mijn liefde voor Mila stond voor mij op nr 1 en ik weet nu dat Mila een leider nodig heeft. Dat op de 1e plaats maar met liefde.
Complimenten voor Eddy…de manier waarop hij ons heeft geholpen.
Dus…Eddy….bedankt….ben blij dat ik jou heb gebeld.

Groetjes van Ria en een poot van Mila.