Succesverhalen

Lees hieronder verschillende succesverhalen van mensen die wij hebben mogen helpen met het probleemgedrag van hun hond.

Soms handel je met de beste intenties, maar krijg je nog steeds niet het resultaat wat je wilt. Of dan denk je de oorzaak van het probleemgedrag van je hond te hebben achterhaald en blijkt het later toch wat anders te zijn. Het vergt dan ook kracht en toewijding om dan alsnog met het probleemgedrag van je hond aan de slag te gaan. En dat is wat Coba heeft gedaan. Het resultaat mag er dan ook zijn! Wij zijn dan ook erg trots op Coba en Laika en wat ze samen hebben bereikt! Lees hieronder hun verhaal.
Honden zijn soms net spiegels. Ze weten heel goed hoe wij mensen ons voelen en reageren daarop. Uiteraard is de ene hond daar wat gevoeliger voor dan de andere hond. Gelukkig hoeft het geen probleem te zijn als je weet hoe je erop in moet spelen. En dat is iets wat Kevin en Jorinde wel geleerd hebben tijdens een traject! Zij snappen nu als geen ander hoe dit werkt en hoe ze ermee om moeten gaan. Goed gedaan Kevin en Jorinde. Lees hieronder hun verhaal.
Vaak wordt er gezegd dat een oude hond geen nieuwe trucjes kan leren. Het tegenovergestelde was waar bij Johan en Constance met hun hond Diesel. Omdat ze er 100% voor zijn gegaan hebben ze een fantastisch resultaat bereikt. Het was dan ook enorm leuk om met deze hard werkende mensen aan de slag te gaan.
Wanneer we een traject in gaan dan is toewijding hebben enorm belangrijk. Hoewel het niet altijd mee zat hebben de eigenaren van Jonas laten zien dat ze de toewijding wel degelijk hebben! Het resultaat mag er dan ook zijn. Ik vond het dan ook super om met hen te mogen werken.
Wat was het een enorm leuk en leerzaam traject. 2 trajecten om wel te verstaan. Het resultaat mag er dan ook echt zijn. Want wat was het leuk om met dit toegewijde gezin aan de slag te gaan met hun hond. Met dit traject waren 2 woorden de sleutel tot succes. Balans en rust. Lees hieronder hun verhaal.
Duidelijkheid geeft rust. Dat is wat we ook terug zagen toen we aan de slag gingen met Greetje en Nola. Duidelijk zijn, kalm blijven en consequent zijn waren duidelijke pijlers voor hen. Ook bewust zijn van hoe je je voelt speelde een belangrijke rol in de rehabilitatie van Nola.
Wachtlijst!

Door de enorme drukte hebben we pas eind oktober 2024 weer plek voor nieuwe afspraken.

Bent u opzoek naar tips? Bekijk dan gerust onze kennisbank!