Het verhaal van Greetje en Nola

Duidelijkheid geeft rust. Dat is wat we ook terug zagen toen we aan de slag gingen met Greetje en Nola. Duidelijk zijn, kalm blijven en consequent zijn waren duidelijke pijlers voor hen. Ook bewust zijn van hoe je je voelt speelde een belangrijke rol in de rehabilitatie van Nola.

Het resultaat mag er dan ook zijn.

Toen Greetje veranderde veranderde Nola mee. 
Honden zijn immers hele goede spiegels en dit zagen we ook bij Greetje en Nola terug. Door hier bewust mee aan de slag te gaan is er een boel veranderd. Goed gedaan!

Het verhaal van Greetje en Nola zelf

Ik ben begin januari met onze boxer Nola ( 2.5 jaar) bij Eddy terecht gekomen op advies van onze buren. 

Nola heeft voor haar 2de jaar heel veel gezondheidsproblemen gehad, daardoor niet de goede opvoeding/begeleiding gehad en wat voor haar eigenlijk wel heel belangrijk was. Ze trok erg aan de lijn , sprong constant bij mij op als ik met haar in het veld liep en was behoorlijk dominant . Ik vond het steeds vervelender om met haar te lopen.

Eddy gaf mij heel duidelijke , vooral rustige uitleg en regels. Eigenlijk simpel maar voor mij best lastig , omdat ik al in een negatieve spiraal zat. Maar langzamerhand ging het steeds beter en kreeg ik meer plezier in het wandelen met Nola. Wat ik vooral heb geleerd van Eddy , is alles doen vanuit rust.. en dat werkte perfect!!

Eddy geeft veel bruikbare tips en laat je in zien dat je eigen gedrag/houding heel  belangrijk is. 

En je kan altijd bij hem terecht voor vragen.

Nola is een stuk rustiger geworden en we kunnen nu normaal langs mensen / honden lopen . Ze springt in het veld nog wel eens als ze hyper is maar het is veel sneller over nu, doordat ik nu ook rustig blijf. 

Wij gaan de komende tijd verder met alle tips van Eddy aan de slag!

Eddy heel erg bedankt voor je begeleiding!!

Groetjes  Greetje en Nola. 

Wachtlijst!

Door de enorme drukte hebben we pas begin 2025 weer plek voor nieuwe afspraken.

Bent u opzoek naar tips? Bekijk dan gerust onze kennisbank!