De basis voor een gezonde relatie met jouw hond.

Al na één week resultaat!

Super blij ben ik dat ik Eddy heb ingeschakeld voor mij en hond Mila. Ze viel soms uit naar andere honden en Eddy gaf mij tijdens een intake gesprek advies wat na 1 week al resultaat opbracht. Ik was voor Mila geen goede leider en dat had ze nodig. Het gaat al stukken beter en we houden vol.

Ria Hilberts

Van radeloos naar vastberaden.

Van radeloos naar hoopvol naar vastberaden. We zijn het traject met Eddy aangegaan en zijn blij dat we deze stap hebben genomen.

Irma Lourens Pals

Waarom deze gids?

Mijn naam is Eddy Eelsing eigenaar van hondweerinbalans en werkzaam als hondengedragsdeskundige en coach. In het dagelijks leven help ik toegewijde hondeneigenaren met het probleemgedrag van hun hond. Dit doe ik dan ook met veel passie en veel plezier.

Mijn missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen te helpen en in beweging te brengen. Dit doe ik door online cursussen, 1 op 1 trajecten op maat en groepswandelingen.

Maar omdat ik mensen graag verder helpen en inspireren op verschillende manieren, heb ik hiervoor ook een e-book geschreven die je gratis kunt downloaden.

In mijn e-book de handleiding de basis voor een gezonde relatie met je hond, vind je alle informatie terug die belangrijk is om een sterke basis neer te zetten voor jou en je hond.

Mijn doel is om op verschillende manieren hondeneigenaren in beweging te krijgen en te laten zien dat probleemgedragingen in de meeste situaties prima op te lossen zijn.

En of je nu bij mij aan de slag gaat of bij iemand anders, maakt mij niet uit. Iedereen verdient een goede relatie met zijn hond. Mijn gratis ebook gaat je hierbij helpen.

Mocht je na het lezen nog vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag.

Voorkom of los probleemgedrag op!

Voorkom probleemgedrag tijdig, of verhelp huidig probleemgedrag. Ga direct zelf aan de slag. Download nu gratis!

Wachtlijst!

Door de enorme drukte hebben we pas eind oktober 2024 weer plek voor nieuwe afspraken.

Bent u opzoek naar tips? Bekijk dan gerust onze kennisbank!