Zo bereik jij wel wat je bereiken wilt!

Laten we concreet zijn, we hebben het over realistische doelen. Misschien zie jij minimaal een uur per dag lopen met je hond niet als realistisch. Of ontspannen visite binnen laten zonder stress of schaamte. Of het trekken/ uitvallen aan de riem gedag zeggen.

Dit zijn echter wel degelijk haalbare doelen, maar die stem in jouw hoofd vertelt je continu waarom het niet mogelijk is of waarom je het maar beter kunt uitstellen.

Als je iets wilt, is het belangrijk om als eerste op papier te zetten welke acties je ervoor moet ondernemen. Wat moet je concreet doen om jouw doel te bereiken?
Heb je dat duidelijk op een rijtje, dan is er ten slotte een hele belangrijke vraag die jij jezelf moet stellen:

BEN IK BEREID OM DEZE ACTIES CONSEQUENT TE DOEN, TOTDAT IK MIJN DOEL HEB BEREIKT?

Dat betekent altijd dat je offers moet brengen, zoals bepaalde dingen opgeven, je leefpatroon omgooien en nieuwe dingen implementeren in je leven.

Feit is dat veel  mensen niet bereid zijn om dit consequent te doen, waardoor ze hun doel nooit zullen halen. Ze kunnen nu eenmaal niet dealen met die stem in hun hoofd, die smoesjes en verhalen verzint.
In al mijn programma’s is jouw mindset de belangrijkste factor. Deze stuurt namelijk alles wat je doet. Ik zorg ervoor dat jij krachtiger handelt en ik geef je de tools om met die gedachten te dealen. Zo ben je in staat om, ondanks die gedachten, gewoon te doen wat nodig is om recht op je doel af te gaan.

Het probleemgedrag van de hond begint bij het baasje, daar zit dan ook de oplossing

-Wil jij weten hoe je het probleemgedrag van je hond aan kan pakken?
-Wil jij weten wie je moet zijn om het probleemgedrag op te lossen?
-Weet jij dat het probleem bij jou ligt en wil je dit graag veranderen?

Dan kom ik graag met jou in contact.
Vraag gerust vrijblijvend een advies gesprek aan

2 reacties

 1. Hallo ik heb 4 honden old English bulldog maar het is niet meer stabiel en niet prettig om met ze alle 4 te gaan lopen omdat als je iemand tegen komt met een hond dan word het een zware taak om ze alle 3 rustig te houden 1 daarvan taait niet na andere honden dus dat gaat goed maar de andere 3 reageren vel wat kan ik hier aan doen?

  1. Hallo Pascal,

   Helaas is er niet een standaard oplossing voor.
   Als je wil kunnen we hier altijd even over bellen. Neem hiervoor even contact met ons op via het contactformulier. Bellen of appen mag natuurlijk ook.

   Met vriendelijke groet,
   Team HondWeerInBalans

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wachtlijst!

Door de enorme drukte hebben we pas begin 2025 weer plek voor nieuwe afspraken.

Bent u opzoek naar tips? Bekijk dan gerust onze kennisbank!