Het verhaal van Grietje

Als ik denk aan Grietje, dan denk ik aan een vrouw die het allerbeste wil voor haar hond en ze heeft zich voor 100% ingezet. Ook al ging het niet altijd even makkelijk, ze heeft laten zien dat ze niet snel opgeeft.
Het was dan ook super om met haar te werken en het resultaat mag er dan ook zijn! Lees hieronder haar verhaal.

Mijn naam is Grietje ik ben de trotse  Eigenaar van Whisky , een stafford/pitbull mix van inmiddels bijna 8 maand. Whisky kwam op 8 Februari  in mijn leven hij was toen bijna 8 weekjes  ..Leuk zo’n puppy maar Nog nooit had ik een pup opgevoed en hoewel ik al veel had gelezen had ik eigenlijk geen idee wat en hoe ik de dingen precies moest doen. ik was ook best onzeker of ik het allemaal wel goed deed tot een kennisje van mij me vertelde over Eddy Eelsing .. zij was ook met haar hond bij hem een traject aangegaan en was daarover zeer tevreden . 

Op 25 maart hadden wij ons eerste gesprek bij Eddy om te kunnen bespreken wát en of Eddy iets voor ons kon betekenen , Eddy vroeg : wat kan ik voor je doen? Mijn antwoord was : ik wil zo graag mijn hond leren kennen en leren hoe ik hem op de juiste manier  kan opvoeden…  zo wilde ik hem graag leren om netjes naast te lopen en commando’s leren begrijpen. Na het gesprek heeft Eddy een plan voor ons opgesteld en moest vooral het vrouwtje aan zichzelf werken , 3 dagen later hadden we ons eerste echte consult  … ik vond het heel spannend en wilde graag goed doen maar al gauw viel die druk van mij af , Eddy is heel begripvol ,oordeelde nooit en was heel duidelijk  dat zorgde ervoor dat ik kon ontspannen en het steeds beter ging !

Alles wat ik graag wilde leren is aan bod gekomen en al ging het niet altijd even goed , toch heb ik veel geleerd en ben ik super trots op hoe het nu gaat. Ik voel me niet meer onzeker en ben één met mn hond. Het beste wat ik heb geleerd is dat alles staat of valt met de juiste mindset … Tegen iedereen die soms wat hulp kan gebruiken met het opvoeden van hun hond, of soms onzeker is zou ik willen zeggen: neem contact op met Eddy, geef nooit op en blijf investeren want het is een kadootje aan jezelf en je hond voor de langere termijn.

Dankjewel Eddy voor alles, ook namens Whiskey

 

Eén reactie

  1. Wow, prachtig om te lezen. Wat fijn dat jullie zo’n klik hebben, dat komt alleen maar ten goede aan Whisky. Ook fijn voor jou, Grietje om te weten dat je het goed doet. Whisky is hierdoor een hele stabiele, lieve en sociale hond. Jullie zijn één en dat is fantastisch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wachtlijst!

Door de enorme drukte hebben we pas begin 2025 weer plek voor nieuwe afspraken.

Bent u opzoek naar tips? Bekijk dan gerust onze kennisbank!