Het Verhaal van de Familie Bont

Voor verandering kiezen is een stap die je moet zetten. Hard werken en er volledig voor gaan is een keuze die je maakt. Een keuze die zorgt voor verandering. En hoe! Anita heeft alles op alles gezet om de problemen, trekken aan de lijn, opspringen tegen Anita en visite positief te veranderen. Lees hieronder haar verhaal!

Graag willen wij onze ervaring met Eddy van ‘hond weer in balans’ , met jullie delen. 
We hebben een Friese stabij van anderhalf jaar en is nogal enthousiast en druk als er mensen aanbellen of spontaan aankomen. Dat was nogal een dingetje voor mij althans. Ik ben/was niet assertief genoeg en onze hond nam een loopje met me…hmmm mijn man daarin tegen is dat meer dus daar luistert hij ook beter naar. Maar dankzij Eddy kan ik hem nu meer de baas, heb meer zelfvertrouwen en durf hem nu zelfs ook los te laten lopen. Eddy is heel rustig en luistert goed naar de dingen waar je tegenaan loopt. Legt alles goed en helder uit. Eddy heeft ons, vooral mij, goed op weg geholpen. Je moet er tijd en ook rust in stoppen, dat heb ik wel geleerd. 
We zijn blij met deze goede basis,  het wordt steeds leuker nu. Heb een half jaar terug gedacht ik breng hem weer naar Friesland haha,   ja hoor heb ik weer een hond met adhd pfff. Maar het ligt voor het grootste deel ook aan ons zelf. Heb nu een hele andere hond. 
Bedankt Eddy! 

Groetjes Anita


2 reacties

  1. Hallo,

   Wat leuk dat je je het herkent.
   Mocht je problemen ervaren en hier graag hulp bij willen, dan horen we het graag!
   Neem gerust contact met ons op via het contact formulier!

   Met vriendelijke groet,

   Team HondWeerInBalans

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wachtlijst!

Door de enorme drukte hebben we pas begin 2025 weer plek voor nieuwe afspraken.

Bent u opzoek naar tips? Bekijk dan gerust onze kennisbank!