Het verhaal van Greta en Bumper

Hard werken zorgt voor een positief resultaat. Daar kwamen Greta en haar gezin achter. Het resultaat met hun hond mag er dan ook zeker zijn!

Het verhaal van Greta en Bumper zelf!

Begin oktober heb ik contact gezocht met Eddy, onze hond Bumper had voor de 2e keer een ander hondje te pakken gehad. Dit was iets wat zo niet door kon gaan. Het moest veranderen, maar hoe?

Op advies van een vriendin heb ik contact gezocht met Eddy, Eddy heeft mij gebeld en van daaruit hebben we een afspraak gemaakt. Een week later zat ik met Bumper bij Eddy, om te kijken wat we eraan konden doen.

Het mooie was dat Eddy heel rustig was, je krijgt niet direct te horen dat je van alles fout doet. Het is echt een traject waar je instapt, Eddy geeft aan de zijlijn tips geeft. Hier konden we thuis weer verder aan werken.

Zo groeiden Bumper en ik steeds meer. Het mooie aan de praktijk was dat er situaties gecreëerd werden die je in een normale wandeling ook tegen kunt komen. Zo nodigde Eddy andere baasjes met hun hond uit om zo te kijken hoe onze hond er op reageerde en hoe wij dit konden voorkomen of bijsturen.

Omdat wij zo positief veranderden werd het thuis ook steeds leuker en gezelliger. De wandelingen vond ik eerst wel steeds een ding, maar nu heb ik zoiets van laat een andere hond maar komen. Ik weet nu hoe ik moet handelen.

Ik kan iedereen die wil investeren in zijn hond Eddy zeker aanraden!
Wij gaan nu door in de groepstraining en daar kijken we erg naar uit!

Groetjes Greta en een poot van Bumper

Wachtlijst!

Door de enorme drukte hebben we pas eind oktober 2024 weer plek voor nieuwe afspraken.

Bent u opzoek naar tips? Bekijk dan gerust onze kennisbank!