Het verhaal van de familie Smilde

Soms is de oplossing simpeler dan gedacht. Hier kwam ook de familie Smilde achter toen we samen aan de slag gingen met de problemen waar ze tegen aan hebben gelopen.

Verhaal van de familie zelf

We kregen er een Bobtail pup bij, de eerste weken was dit een drama, de pup werd niet geaccepteerd door de andere drie Chihuahua’s. de ene gilde de hele dag zodra hij de pup zag en de ander stond steeds heel dicht bij de
pup en zodra de pup wat deed hing hij aan zijn lip. De derde was de enigste die zich niet druk maakte. Vervolgens hebben we Hond Weer in Balans benaderd, hij kwam bij ons thuis en heeft ons fantastisch geholpen. Goede tips, wat je wel en echt niet moet doen. En wat heel erg belangrijk was: gelijk behandelen. Na twee bezoekjes, oefenen tussendoor en veel geduld hebben zonder boos te worden is de rust weder gekeerd en accepteren ze elkaar zoals wij het graag willen zien. Consequent en op één lijn zitten. Onze pup heeft hier ook veel door opgestoken, dit zie je ook terug op de puppy cursus. Dankjewel, zonder jou was het heel moeilijk geworden.

Groetjes, Fam. Smilde