De onrust bij jouzelf en jouw hond wegnemen. Met de Hond weer in Balans cursus.

Ga zelfstandig aan de slag met deze simpele maar zeer effectieve cursus. Leer om te werken vanuit de basis en probleemgedrag te voorkomen en te verhelpen. Ontwikkeld door coach en hondengedragsdeskundige Eddy Eelsing.

Video afspelen

Jouw hond rustig houden in stressvolle situaties

Je leert hoe je jouw hond rustig houdt in voor hem stressvolle situaties. Zoals het binnenlaten van visite of het voorbijlopen van andere mensen en honden.

Je kunt aan de slag waar & wanneer jij dat wilt

Je kunt inloggen waar en wanneer jij dat wilt! Daardoor kun je op jouw eigen tempo aan de slag.

Door de online community sta je er niet alleen voor

Onze online community verbindt mensen, hierdoor sta je er niet alleen voor. We doen het samen!

Kost vele malen minder dan een hondengedragstherapie consult

Doordat de cursus online is kost die vele malen minder dan traditionele hondengedragstherapie. En: niet goed = geld terug.

Leren welke fysieke en mentale uitdaging een hond nodig heeft

Jouw hond fysiek en mentaal uitdagen is van belang. Je leert hoe je dit toepast, met als resultaat een hond die in balans is!

Weer meer kunnen genieten van de wandeling

Je leert in de cursus meerdere manieren om jouw hond naast jou te leren lopen. Jouw hond stopt met trekken aan de lijn.

Geweldige online cursus

Geweldige online cursus. Heel veel geleerd, niet alleen over de honden maar ook over mezelf. We hebben nog een weg te gaan maar het begin is er. Eddy is iemand met een hart van goud. Ik zou iedereen die problemen heeft met zijn hond deze cursus aanbevelen!! Top helemaal blij mee

Talitha Bernal

Al na één week resultaat!

Super blij ben ik dat ik Eddy heb ingeschakeld voor mij en hond Mila. Ze viel soms uit naar andere honden en Eddy gaf mij tijdens een intake gesprek advies wat na 1 week al resultaat opbracht. Ik was voor Mila geen goede leider en dat had ze nodig. Het gaat al stukken beter en we houden vol.

Ria Hilberts

Eddy is de man die je helpen kan!

Heb je een probleem met je hond? Eddy is de man die je helpen kan! Wij hebben een echte teckel en zelfs daarmee heeft hij ons echt op weg geholpen. We zijn er nog niet maar langzaam krijgen we met de tips van Eddy toch steeds meer de hond die de we graag willen. Eddy nogmaals bedankt!

Edwin Moes

Van radeloos naar vastberaden.

Van radeloos naar hoopvol naar vastberaden. We zijn het traject met Eddy aangegaan en zijn blij dat we deze stap hebben genomen.

Irma Lourens Pals

€97 €47

Jouw hond weer in balans cursus

Dan is de cursus Jouw hond weer in Balans perfect voor jou. Je krijgt uitleg van coach & trainer Eddy Eelsing. Opleider van meerdere hondengedragsdeskundigen en tevens vakidioot.

Wachtlijst!

Door de enorme drukte hebben we pas begin 2025 weer plek voor nieuwe afspraken.

Bent u opzoek naar tips? Bekijk dan gerust onze kennisbank!