E-Book: De gids voor een blije,lieve en stabiele hond.

 11,95

Wanneer jij je hond wilt opvoeden met vertrouwen, respect en liefde. Dan is dit de gids die jou hierbij helpt.
Ook wanneer je hond wat lichte probleemgedragingen vertoont of je probleemgedrag wilt voorkomen, gaat deze gids je daarbij helpen!

Categorie:

Beschrijving

In de omgang met honden is er de laatste jaren veel veranderd. We besteden niet alleen steeds vaker aandacht aan voeding en verzorging van honden, maar we zijn ons ook steeds meer gaan verdiepen in het gedrag van onze honden.

Ook komen we er steeds vaker achter dat ons eigen gedrag van invloed is op het gedrag van onze hond. En vooral het laatste heeft mij geïnspireerd om dit e-book op te zetten. Qua skills kun je als hondeneigenaar net zoveel voor je hond betekenen als een hondengedragsdeskundige. Dit e-book is meer gericht op het leren in de praktijk. De insteek is dus geheel anders dan dat je misschien gewend bent, maar daarom niet minder effectief. Een e-book die meer wil brengen dan hondengedrag alleen. Kwaliteit, positief leiderschap en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel.

Met 26 Hoofdstukken vol met tips en trucs, zal deze gids je zeker verder op weg gaan helpen met het opvoeden van je hond.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-Book: De gids voor een blije,lieve en stabiele hond.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *