Voor Hondentrainers

Is met honden werken voor jou een passie? En denk jij er al een tijd over na om er iets mee te gaan doen, maar weet je niet hoe te beginnen?
Dan zou het business begeleidingstraject echt iets voor jou kunnen zijn.

Tijdens dit traject helpen we jou met het opzetten van je eigen bedrijf. Zo ondersteunen we seo, online marketing, het verzorgen van een sterke website en ga je samen werken met een coach.
We gaan samen bekijken waar jouw hart sneller van gaat kloppen en gaan we een sterke basis neerzetten die van daaruit verder uitgebouwd wordt.
Zo ondersteunen we je in alles wat erbij komt kijken bij het opzetten van je eigen bedrijf. Zo bekijken we ook welke doelgroep het beste bij je past, welke tarieven je wilt gaan gebruiken en welke programma’s je neer gaat zetten om hondeneigenaren te helpen met hun hond.

Maar daar houdt het niet op. Ook na het traject blijven je ondersteunen in het hwibkeurmerk traject.
Dit o.a. door middel van één op één coaching en groepsmeetings met alle leden.
Daarbij kom je in een netwerk van hondengedragsdeskundigen die elkaar ondersteuning bieden. Heb je een keer een moeilijke casus dan kun je altijd rekenen op back-up! En dit zijn slechts enkele voordelen.

Wil jij graag meer informatie of ons persoonlijk spreken? Dat kan! Klik op de onderstaande link en vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan.

www.hwibkeurmerk.nl