Herken je jezelf in het volgende?

 Heb jij moeite met nee zeggen en doe je dingen waar je eigenlijk niet achter staat?

– Graag zou jij je eens duidelijk uitspreken tegenover je baas, je ouders of je partner, maar je durft dat niet goed aan.

– Als je de stap om je uit te spreken dan uiteindelijk toch eens zet, weet je hetgeen je wil zeggen niet goed over te brengen waardoor je niet voldoende serieus wordt genomen.

– Alleen al de gedachte dat er een confrontatie kan ontstaan, maakt dat je deze regelmatig  liever uit de weg gaat.

Met onze assertiviteitstraining kun je hier verandering in  brengen!

Assertief zijn betekent dat je opkomt voor jezelf op een respectvolle manier die passend is in de betreffende situatie.

De assertiviteitstraining van Eddy Eelsing kan je helpen met het vergroten van je zelfvertrouwen, in combinatie met het ontwikkelen van meer assertiviteit.

Wie ben ik?
Hondenfluisteraar

Hallo. Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Eddy Eelsing en ik ben werkzaam als hondengedragsdeskundige en coach. In het dagelijks leven werk ik samen met mijn team met bijzonder toegewijde mensen om het beste uit zichzelf en hun hond te halen.

Ik heb een unieke aanpak om jouw zelfvertrouwen te vergroten: we maken namelijk gebruik van 1 op 1 coaching en zetten honden in tijdens de assertiviteitstraining.

De wijze waarop je iets zegt, je lichaamshouding, gemoedstoestand en mindset bepaalt het resultaat of de hond jouw commando zal opvolgen of niet. De hond houdt jou een spiegel voor en prikt door een commando heen waar toch nog een kern van onzekerheid in zit.

Hoe zou het zijn als…

Jij grenzen aan durft te geven?

Als mensen jou grens zouden accepteren?

Jij meer voor jezelf op durft te komen?

Je niet meer toe hoeft te geven aan iets wat je eigenlijk niet wilt.

Je niet meer bang bent om de confrontatie aan te gaan.

En jij meer zelfverzekerd gaat voelen in het dagelijks leven?

Wij kunnen je helpen!

Wij bieden een bijzondere assertiviteitstraining aan in Groningen.              assertiviteitstraining met honden

Zoals gezegd honden spiegelen ons gedrag. Daarnaast prikken honden feilloos door iemand heen die zich zeker probeert op te stellen, maar dit eigenlijk niet is. Honden zijn bij uitstek geschikt om meer zelfverzekerd te leren communiceren.

Daarom hebben wij deze assertiviteitstraining met behulp van onze honden ontwikkeld. We bieden 1 op 1 trainingen aan, maar ook trainingen in kleine groepen van slechts vier personen.

Lees hieronder enkele ervaringen:

Jolien:

” Een unieke ervaring waar ik veel van heb geleerd.
Ik durf nu beter mijn grenzen aan te geven en mijn mening over te brengen op anderen.
Ik ben er zeker sterker en zelfverzekerder uitgekomen dan dat ik de training begon”

Eva:

” Voordat ik begon met de 1 op 1 training liet ik eigenlijk altijd over me heen lopen. Ik stelde andere mensen altijd voorop.
Als er dan tijd voor was dan kwam ik wel aan de beurt. Met deze training heb ik geleerd dat ik er ook toe doe in deze wereld en dat mijn mening net zo belangrijk is als die van een ander. Ik weet nu hoe ik voor mezelf duidelijk over kan komen naar andere mensen zonder boos of gefrustreerd te raken.
Ik durf nu weer voor mezelf op te komen.”

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de knop en vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan!

Vrijblijvend gesprek!

We hebben voor de maand mei nog slechts 5 plekken vrij!