Belangrijke kernpunten over HondWeerInBalans

Wat is de werkwijze van HondWeerInBalans? Waarom wordt je altijd uitgedaagd om stappen te zetten buiten je comfortzone? Eddy en zijn team zien en horen alles. Lees hier een aantal kernpunten over Eddy en zijn team.

– We besteden meer tijd aan je dan je je realiseert:

De geïnvesteerde tijd van Eddy en zijn team starten niet bij aanvang van jouw coachingsgesprek of trainingssessie. Gevarieerde trainingen en gesprekken die leiden tot concrete doelen hebben voorbereiding nodig. Zo zorgen ze ervoor dat elke training geschikt en op maat is naar de problemen waar jij tegenaan loopt. Verder zullen ze altijd bereid zijn om jouw vragen te beantwoorden en hier de tijd voor te nemen.

 

– We staan open voor verandering:

Per sessie wordt er gekeken naar je huiswerk en doelen die gesteld zijn bij de vorige trainingssessie. Maar mocht er in de tussentijd iets tussen zijn gekomen wat belangrijk is om eerst behandeld te worden dan zullen ze hier op inspelen.

-We geven daadwerkelijk om jou en je hond:

Het lesgeven aan mens en hond creëert een band. Wij ervaren evenveel plezier in je enthousiasme en behaalde resultaten. We begrijpen of ‘voelen’ ook in een minder goede periode je teleurstelling met  minder snel behaalde resultaten. Rehabilitatie is 2 stappen vooruit en 1 stap terug. We begrijpen dat het soms zwaar kan vallen. Sommige punten van probleemgedrag zullen snel gaan, andere helaas wat langzamer. Maar hier ondersteunen we je in. Elke stap vooruit is er 1.

– We leren ook van jou:

Je bent aanwezig op een coachingsgesprek of privétraining om te leren. Het leerproces is wederzijds. Wij leren ook veel van jou door goed te luisteren. De beste hondengedragsdeskundigen en coaches staan hiervoor open. We benutten deze mogelijkheid voor nieuwe ideeën en om verschillende strategieën te gebruiken.

– We passen de wijze van de 1 op 1 training aan aan jouw behoefte:

We zijn flexibel. We zijn in staat onze training op elk moment aan te passen. Afstemmen op ieders individuele behoefte en persoonlijkheid. Maak daarom als het nodig is goed duidelijk wat je precies wilt leren of waar je moeilijkheden mee hebt.

 

– We weten de antwoorden, toch laten we het je eerst zelf ontdekken:

Wij zijn er niet alleen om alle informatie direct te geven en problemen voor je op te lossen. Het doel is om jou te helpen de noodzakelijke vaardigheden aan te leren en onderhouden. Stapsgewijs krijg je uitleg en kom je zelf tot de ontdekking. Het probleemgedrag van de hond begint bij het baasje, daar zit dan ook de oplossing.

– We houden niet van klieren:

Zoals cliënten wel eens hebben meegemaakt wordt je soms uit je comfortzone getrokken en zal je indien nodig aanpassingen moeten maken in je huidige leven om doelstellingen met je hond te kunnen behalen. Uiteraard doen we dit niet voor ons plezier. Hier zit namelijk een duidelijke reden achter. Het is namelijk een zeer belangrijk onderdeel van lesgeven en coachen. Goede hondengedragsdeskundigen en coaches zijn er om je te geven wat je nodig hebt, niet wat jij graag wilt.

– We zien en horen alles:

Stiekem iets (niet) doen of verbergen lukt je niet. Dit is herkenbaar voor oud cliënten. We zijn getraind in het observeren, signaleren en actief luisteren. Om een volledig beeld van de baas, hond en de situatie te krijgen is het belangrijk dat we altijd blijven opletten en indien nodig de baas of hond te corrigeren op belangrijke punten die onbewust fout gaan. Daarnaast blijven we natuurlijk ook aangeven wat juist goed gaat!

– Wij werken samen met steeds meer dierenartsen:

Steeds meer dierenartsen horen over ons en de resultaten die we behalen bij mens en hond.

Omdat wij ook serieus zijn in ons beroep en alles binnen onze macht inzetten om mensen te helpen zijn samenwerkingen met verschillende bedrijven onmisbaar. Wij werken dan ook samen met vier  verschillende dierenartsenpraktijken.

– Wij werken alleen met mensen die 100% toewijding hebben:

De mensen met wie wij werken zijn mensen die laten zien dat ze bereid zijn om te doen wat nodig is.

Om probleemgedrag te verhelpen is het dan ook belangrijk om hier met 100% toewijding mee aan de slag te gaan. Mensen met wie wij werken ‘proberen’ niet maar gaan er volledig voor om het gedragsprobleem te veranderen en het beste uit zichzelf en hun hond te halen.

Wil jij zelf ervaren hoe het is om geholpen te worden door Eddy en zijn team?

Klik hier en vraag dan een gratis intake gesprek aan!

Eddy Eelsing en zijn team werken dagelijks met cliënten die probleemgedrag ervaren bij hun hond. Zo komt hij bij de mensen thuis en is er de mogelijkheid om te trainen in en bij ons gedragscentrum. Eddy heeft meer dan zes jaar ervaring in het professioneel coachen en trainen van mens en hond.

Zo heeft hij verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van mensen- en hondengedrag en zal hij elke sessie weer het beste uit mens en hond proberen te halen.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *