Succesverhalen

Lees hieronder verschillende succesverhalen van mensen die wij hebben mogen helpen met het probleemgedrag van hun hond.

Vaak wordt er gezegd dat een oude hond geen nieuwe trucjes kan leren. Het tegenovergestelde was waar bij Johan en Constance met hun hond Diesel. Omdat ze er 100% voor zijn gegaan hebben ze een fantastisch resultaat bereikt. Het was dan ook enorm leuk om met deze hard werkende mensen aan de slag te gaan.
Wanneer we een traject in gaan dan is toewijding hebben enorm belangrijk. Hoewel het niet altijd mee zat hebben de eigenaren van Jonas laten zien dat ze de toewijding wel degelijk hebben! Het resultaat mag er dan ook zijn. Ik vond het dan ook super om met hen te mogen werken.
Wat was het een enorm leuk en leerzaam traject. 2 trajecten om wel te verstaan. Het resultaat mag er dan ook echt zijn. Want wat was het leuk om met dit toegewijde gezin aan de slag te gaan met hun hond. Met dit traject waren 2 woorden de sleutel tot succes. Balans en rust. Lees hieronder hun verhaal.
Duidelijkheid geeft rust. Dat is wat we ook terug zagen toen we aan de slag gingen met Greetje en Nola. Duidelijk zijn, kalm blijven en consequent zijn waren duidelijke pijlers voor hen. Ook bewust zijn van hoe je je voelt speelde een belangrijke rol in de rehabilitatie van Nola.
Voor verandering kiezen is een stap die je moet zetten. Hard werken en er volledig voor gaan is een keuze die je maakt. Een keuze die zorgt voor verandering. En hoe! Anita heeft alles op alles gezet om de problemen, trekken aan de lijn, opspringen tegen Anita en visite positief te veranderen.
Als ik denk aan de familie Pierik dan denk ik aan hard werken. Want ze zijn keihard aan de slag gegaan met zichzelf en de hond om positief gedrag te creëren bij de hond. En ook al gaat het nog niet helemaal perfect, ze zijn van ver gekomen en hebben enorm veel bereikt.